POLISI PULANGAN
& PERTUKARAN

Sila baca dan fahami dasar pengembalian dan pertukaran kedai kami sebelum sebarang pembelian. Semua barang yang dijual tidak boleh ditukar dan tidak dapat dikembalikan, kecuali dinyatakan sebaliknya di bawah. Kami sama sekali tidak menerima pertukaran atau pertukaran perubahan fikiran – tidak ada pengecualian untuk ini. BAHAGIAN A – DASAR KEMBALI Polisi pengembalian kami merangkumi semua barang dengan harga biasa dan sah selama 7 hari dari tarikh pembelian. Pengembalian hanya diterima untuk item yang rosak atau item yang disalahtafsirkan dalam senarai produk.

Agar layak mendapat pengembalian, item anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan asalnya, dengan tag dan / atau pembungkusan asal yang utuh. Kami tidak menerima pulangan penjualan dan barang promosi, serta pengembalian barang berharga biasa melebihi jangka masa yang ditetapkan. Sekiranya anda memenuhi kriteria di atas dan ingin memohon pengembalian, sila hubungi kami di talian +6017-6648507. Kami akan memberikan alamat pengembalian kepada anda. Kos pos balik ditanggung oleh pembeli dan tidak akan dikembalikan. Perkhidmatan penghantaran atau insurans penghantaran sangat digalakkan kerana pertukaran hanya akan diproses setelah menerima barang asal.

Setelah pengembalian anda diterima dan diperiksa, kami akan menghubungi dan memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang yang anda kembalikan. Kami juga akan memberitahu anda mengenai persetujuan atau penolakan pertukaran anda. BAHAGIAN B – DASAR PERTUKARAN Secara lalai, anda akan diberi pertukaran untuk produk yang dikembalikan. Sekiranya item tersebut kehabisan stok, anda boleh memilih untuk menukar dengan item lain yang tersedia, atau menerima bayaran balik untuk pembelian (jika polisi pengembalian dana di bawah dipenuhi). Untuk pertukaran dengan barang lain yang bernilai rendah, tidak ada bayaran balik yang akan diberikan kerana perbezaan jumlahnya.

Untuk pertukaran dengan barang lain yang bernilai lebih tinggi, anda akan diminta untuk membayar perbezaan nilainya. Berdasarkan kes demi kes, kami mungkin mempertimbangkan permintaan anda untuk menukar barang. Sekiranya pertukaran diterima, harap maklum bahawa bayaran pos dan pengendalian sebanyak RM 10 akan dikenakan untuk merangkumi aspek pos dan pentadbiran pengembalian. BAHAGIAN C – DASAR PENGEMBALIAN Bayaran balik (atas jumlah asal yang dibayar untuk item yang dikembalikan) hanya akan tersedia sekiranya item yang anda kembalikan habis. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan.

Sekiranya permintaan pengembalian wang anda disetujui, permintaan tersebut akan diproses, dan kredit akan digunakan secara automatik ke akaun bank yang disediakan, dalam waktu 21 hari kerja. Catatan: Sekiranya anda tidak menerima bayaran balik anda setelah 21 hari bekerja, sila hubungi kami.

BERMINAT?
KETAHUI LEBIH LANJUT DAN BELI SEKARANG!

BERMINAT?
KETAHUI LEBIH LANJUT DAN BELI SEKARANG!

Makanan berfungsi dengan tujuan untuk menerapkan nilai hidup sihat, kerana menjaga kesihatan adalah salah satu Jihad menurut akidah Islam.

Shopping Basket
error: